“Samen met mijn collega’s mooie zorginitiatieven realiseren binnen onze regio. Dat maakt mijn werk extra interessant.”

Het regionale karakter van Zorg en Zekerheid had al snel de aandacht van Gideon Reijerkerk. En die aandacht veranderde in trots toen hij zijn ambities hier waar mocht maken. Want met zijn ondernemende mindset kreeg hij de kans om te werken als Business Controller. Een lang gekoesterde wens die realiteit werd op basis van vertrouwen en inzet.

Een nieuwe functie vormgeven

“Eind 2017 werd ik via LinkedIn benaderd door een Recruiter van Zorg en Zekerheid. Een berichtje werd een telefonisch kennismakingsgesprek en voor ik het wist ontving ik een uitnodiging voor de vacature Procescontroller. Een mooie kans, want hier kon ik al mijn ervaring in deze functie direct toepassen. Zeker omdat deze functie nog volop in ontwikkeling was. Indirect betekende het ook dat ik met diverse vraagstukken te maken kreeg. Enerzijds werkte ik aan het managen van de risico’s en anderzijds lag de focus vooral op het efficiënter maken van allerlei interne werkzaamheden. Specifiek binnen de divisie Zorg.”

Veel vertrouwen om je ambities te realiseren

“Zo’n drie jaar later kwam er een vacature als Business Controller voorbij. Een kans waar ik 100% voor wilde gaan. Dus ik vroeg een gesprek aan met de manager Control. En zelfs met weinig ervaring in deze functie zag hij ook potentie in mij. Zijn woorden waren letterlijk: ‘met jouw ambitie en je achterliggende verhaal wil ik je deze kans geven’. Fijn om zoveel vertrouwen te krijgen in je groei en kwaliteiten.”

“Alle collega’s hebben dezelfde drive om te blijven presteren voor onze klanten. En onze regio!”

Nog verder verdiepen in de business

“Waar ik eerst vooral de focus had op één divisie, werk ik nu meer organisatiebreed. Kortom, ik schakel tussen allerlei interne partijen. Iedereen heeft specifieke doelstellingen om te realiseren en belangen die we zo veel mogelijk bij elkaar proberen te brengen om zo succesvol te zijn. Ik merk aan alle kanten dat we dezelfde missie hebben: onze producten en diensten blijven verbeteren voor onze klanten.”

Ruimte om je te blijven ontwikkelen

“Ik ervaar Zorg en Zekerheid als een stabiele werkgever. Naast het onderlinge vertrouwen is er ook ruimte om te blijven groeien in je vak. Dat gaat soms met vallen en opstaan. En dat is juist iets positiefs, want zo blijf je leren. Uiteindelijk profiteren onze klanten van onze groei. Tegelijkertijd ben ik trots op alles wat we voor onze regio betekenen. We doen heel veel op het gebied van gezondheid en zorg. En zelfs als kleinere speler tussen alle grote zorgverzekeraars kunnen we toch veel bewerkstelligen. Om daar onderdeel van te zijn als Business Controller maakt mijn werk extra boeiend.”