Traineeships en werkervaringsplekken

Groei in je vak. Ontdek je talenten. En voel je thuis bij Zorg en Zekerheid.

Meewerk- of afstudeerstage

De hele dag door koffie halen? Je hebt wel wat beters te doen. Want ook jouw werk doet ertoe. En jouw mening is nét zo belangrijk als die van alle andere collega’s. Sterker nog, we zien je als onze collega. Deel vooral jouw visie. Waar jij van ons leert, leren wij net zoveel van jou. Graag zelfs!

Solliciteer en lees de verhalen!

Traineeship

Ervaar direct in de praktijk hoe het is om bij Zorg en Zekerheid te werken. Tijdens de 2 jaar durende traineeship ligt de focus volledig op jouw ontwikkeling. Daar mag je ook de nodige coaching voor verwachten. Elk halfjaar kies je een nieuwe opdracht om meer te leren over jouw gekozen richting binnen Zorg en Zekerheid. Zo ontdek je precies wat bij je past. En tegelijkertijd leg je de fundering voor de rest van je carrière samen met andere trainees met een hbo- of wo-werk- en -denkniveau. Daar krijg je energie van!

Werkervaringsplek

Opleiding afgerond en nu aan het rondkijken wat er echt bij je past? Wat dacht je van een werkervaringsplek. Dé manier om te ontdekken hoe het is om bij een zorgverzekeraar te werken. En leer tegelijkertijd allerlei professionals in dit vakgebied kennen. Voor minimaal 6 maanden ben je:

  • echt onderdeel van ons team binnen een afdeling die bij je past.
  • onder begeleiding van je directe collega’s.
  • voorzien van een contract van 34 uur per week. Plus een aantrekkelijk salaris.
  • lerende. Zowel op de werkvloer als tijdens het volgen van allerlei cursussen. Intern en extern.
  • op ontdekkingsreis. Vertel ons wat je nodig hebt en samen kijken we naar de mogelijkheden.
Solliciteer en lees de verhalen!