Facilitaire Zaken

Van de glimlach bij de entree tot de applicaties op de laptop en de verlichting en verwarming op de werkplekken. Maar ook de lunches in ons bedrijfsrestaurant of een americano, latte of cappuccino vers gezet door onze barista. Op de afdeling Facilitaire Zaken werken we voor collega’s. Allemaal met als doel dat collega’s zich thuis voelen in hun werkomgeving.  

 

Help jij de organisatie verder met jouw werk op de afdeling Facilitaire Zaken. In welk team voel jij je thuis?

  • Catering: verzorging van maaltijden en alles wat daarbij hoort;
  • Technische Dienst: van storingen oplossen, veel voorkomende reparaties tot verbouwingen;
  • Interne Dienst, Post en Repro: voor kantoorartikelen tot klaarzetten van vergaderruimtes;
  • Receptie: ontvangst en wegwijs maken van bezoekers, leveranciers, verzekerden tot collega’s; 
  • Service Desk: voor alle antwoorden op facilitaire vraagstukken. 

Met de tijd mee

Van de Service Desk tot de Receptie: alles wat digitaal kan doen we digitaal. Zo is er een applicatie voor het aanmelden van bezoek. Met 1 druk op de knop ligt er een verzoek bij de Service Desk. Het is de gehele afdeling die met elkaar alles oppakt. Van de nieuwste applicaties, het verduurzamen met zonnepanelen of het verbouwen van kruiden en groenten in onze eigen moestuin. De afdeling Facilitaire Zaken gaat met de tijd mee.   

Het oplossen van meldingen is dankbaar werk. Daarnaast ben ik erg druk met projecten. Het ene project gaat over de verbouwing voor onze huurder, het andere project gaat over een terugverdienmodel van de zonnepanelen op de fietsenstalling. Het werk is zeer divers.”  

Kees van der Steen, Technische dienst

Ik werk al 9 jaar bij Zorg en Zekerheid en ben bij iedereen bekend als de ‘Marjolein van de receptie’. Er is waardering en je mag jezelf zijn. Dat maakt dat ik hier met zoveel plezier werk.” 

Marjolein van der Laan, Receptie

 

Optimisme, persoonlijk en zorgvuldig

Binnen de afdeling kent iedereen elkaar persoonlijk. We weten elkaar te vinden. Vragen hoeft niet. De collega’s staan voor elkaar klaar en je kent elkaars vakkennis en talent. Het onderlinge contact is informeel, oprecht en we lachen graag samen.  

Het werk blijft ook leuk door de afwisseling in taken. Zo is Kees naast technicus ook bhv’er. En gaat Marjolein de cursus Green Belt volgen. Ook werken aan de organisatie Zorg en Zekerheid? En jezelf onmisbaar maken als medewerker Facilitaire Zaken?  

Laat mij de vacatures zien