Finance

Werken in Finance bij Zorg en Zekerheid is uitdagend.  De zorg is continue in beweging en dat geldt ook voor de financiële wereld. Jouw financiële expertise zet jij in om onze verzekerden bij te staan. Je levert een belangrijke bijdrage en zo maak jij het verschil. 

Feiten, cijfers en betrokkenheid

Finance is maatschappelijker betrokken dan ooit. Het helpen van onze verzekerden bij financiële problemen, stress of betalingsachterstanden staan centraal. Je kan zelfs een rol spelen in het voorkomen daarvan. Binnen Finance hebben we veel verschillende functies en rollen. Zo zijn we verantwoordelijk voor de financiële administratie, maken we rapportages, analyses en adviseren we het management bedrijfsmatig. Met elkaar gaan wij samen voor het beste resultaat voor onze verzekerden. Bijdragen aan een positieve gezondheid doen we graag. Samen met jou! 

Een baan met impact

Ons doel is duidelijk. Wij willen de zorgkosten beheersbaar houden. Daarom denken wij in oplossingen. Samenwerken met alle divisies én externe partijen is daar het antwoord op. Finance staat bekend om allerlei kaders, analyses en feitelijkheden. Als professional weet jij dat het best. Met inlevingsvermogen en creativiteit kom je tot nieuwe inzichten en ideeën. Je zoekt naar allerlei mogelijkheden om onze verzekerden zo goed mogelijk te helpen. Hier krijg jij energie van. Zo maak je impact! 

Niet harder, maar slimmer werken

Meedenken en nieuwe dingen proberen stimuleren wij. Je hebt bij ons enorm veel speelruimte. Zo versterken we elkaar en worden we elke dag beter. Zo lever jij een belangrijke bijdrage aan onze verzekerden en Zorg en Zekerheid. Ben je benieuwd in welke functies jij dit toepast?  

Laat mij de vacatures zien