Administratie

Met elkaar zorgen dat alles goed voor de klant is geregeld. Van het verwerken van zorgcontracten tot declaraties, machtigingsaanvragen en andere wijzigingen. En dat doen we tot in de kleinste details. Doe je met ons mee?

Focus op ontwikkeling

Met elkaar zorgen dat het goed gaat met de klant én je collega’s. Allemaal vanuit de vraag: “hoe is het met je?”. We hechten namelijk veel waarde aan (onderlinge) betrokkenheid. Daar krijgen we allemaal veel energie van. Want aan de ene kant ben je dagelijks in contact met de klant. Bijvoorbeeld met zorgverleners. En aan de andere kant ben je veel in contact met je collega’s. Zowel binnen de afdeling Administratie als daarbuiten. Zo leer je heel Zorg en Zekerheid kennen. Een fijne manier om te ontdekken waar je je straks verder in gaat ontwikkelen.

“De afdeling Administratie is wat mij betreft de beste manier om binnen te komen bij Zorg en Zekerheid. Dé kans om deze branche beter te leren kennen en om te groeien in je vak.”

Vikash Ramtahalsing, coach Continu Verbeteren

 

Klanten spreken via de telefoon, administratie verwerken of een project oppakken. Zomaar een greep uit jouw veelzijdige takenpakket. Jouw vaste taken zijn uiteraard de leidraad voor je werkdag. Daarnaast kijk je verder. Bij Zorg en Zekerheid krijg je daar alle ruimte voor. Zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Beloofd!

 

“Processen verbeteren, automatiseren of digitaliseren? Kijk vooral wat er bij je past en probeer nieuwe dingen.
Kom je er niet uit? Dan staat er altijd wel een collega voor je klaar om je te helpen.”

Sebastian Kranenburg, afdelingsmanager Operatie

Vrijheid in je werk

Resultaatgerichter werken. Daar doen we hard ons best voor binnen de afdeling Administratie. Daar hebben we jouw hulp voor nodig. Door jezelf continu te verbeteren zorg je dat de dienstverlening van Zorg en Zekerheid nog beter gaat worden. Natuurlijk in balans om je inhoudelijke werk ook met kwaliteit te leveren. Daar mag je de nodige vrijheid en autonomie voor verwachten, denk aan het:

  • werken in zelforganiserende teams.
  • bepalen waar jij je in gaat ontwikkelen. We hebben de opleidingsbudgetten al voor je klaarliggen.
  • indelen van je werkzaamheden. Je beheert bijvoorbeeld je eigen agenda.

Het elke keer beter willen doen voor de klant. Dát is jouw drive als je werkt op de afdeling Administratie. Samen met al je collega’s ben je continu bezig om onze klantprocessen te verbeteren. En tussendoor mag je rekenen op de ondersteuning vanuit Zorg en Zekerheid. Denk aan opleidingen, 1-op-1 coaching en begeleiding bij verbeterprojecten.

Nauwkeurig werken aan de grote ontwikkelingspuzzel van Zorg en Zekerheid. Naast het leveren van goede diensten voor onze klanten. Zie je dat helemaal zitten? Bekijk dan onze vacatures.

Laat mij de vacatures zien

Klik hier voor het verhaal van Anne van Kesteren

“Ik mocht al gelijk proeven hoe het is om bepaalde processen te verbeteren. Dat smaakte naar meer!”