Zorg

Zet je in voor al onze verzekerden en zorgkantoren in de regio. Dankzij jou en 525 collega’s is de zorg altijd dichtbij voor iedereen die het nodig heeft. Met de focus op positieve gezondheid maken we het verschil door dichtbij de regio te staan. Allemaal met het doel om kwalitatief goede, toegankelijke en betaalbare zorg voor iedereen te realiseren. Doe je met ons mee?

In je kracht binnen jouw vak

Met aandacht voor de zorg blink je uit dankzij jouw talenten. De werkzaamheden binnen de zorg zijn breed. Variërend van huisartsenzorg, vanuit de Zorgverzekeringswet of de Wet Langdurige Zorg. Tot beleidsmatige taken en het inkopen van de zorg. Ondertussen werk je veel samen met je collega’s van andere aandachtsgebieden en afdelingen. Denk aan de afdeling Administratie, Commercie of ICT. Zo verbinden we én organiseren we samenwerkingsverbanden. Daar profiteren al onze (regionale) verzekerden van. En natuurlijk ook onze zorgaanbieders, cliëntenorganisaties, gemeenten én collega’s.

Snel resultaat in de regio

Werken vanuit de gedachte ‘positieve gezondheid’. Daar zet jij je 100% voor in. Denk aan het zorgen voor de juiste zorg op de juiste plek. Of juist aan thema’s als preventie, ouderenzorg en samenwerkingen met het ziekenhuis, eerstelijns en VVT gemeenten. Of zoals jouw toekomstige collega Myrthe Balder:

“We zijn onze focus op positieve gezondheid steeds meer aandacht aan het geven.
Stukje bij beetje krijgt het steeds meer vorm. Zowel binnen Zorg en Zekerheid als in de regio.
Kortom, jouw ideeën helpen onze regionale zorg nóg beter te maken. Dat zie je snel terug in de praktijk.'

Ondertussen geven we steeds meer de regie aan onze klant. En aan jou! Want je mag bij Zorg en Zekerheid verwachten dat je bijvoorbeeld:                                     

  • de regie houdt over je werkzaamheden.
  • gebruik mag maken van interne en externe scholingsmogelijkheden of trainingen.
  • verschillende projecten mag oppakken die passen binnen jouw functie én het jaarplan.
  • onderdeel bent van het hele zorg- en inkoopproces. Van a tot z.
  • samenwerkt met inspirerende collega’s vanuit verschillende functies.

Klinkt goed? Bekijk dan snel welke vacature goed bij je past binnen het aandachtsgebied Zorg.