IT

Werken in IT bij Zorg en Zekerheid betekent onze verzekerden zo goed helpen. En dat regel jij door jouw collega’s optimaal te ondersteunen.

Een veelzijdige baan

Wij zijn een kleine organisatie met de complexiteit van een grote organisatie. En als IT’er word jij daar enthousiast van. De ene dag werk je met brede vraagstukken, de andere dag duik je juist de diepte in. Zo is bijvoorbeeld een systeembeheerder bij ons niet bezig met één specifiek OS, platform of specialisme. Maar draagt deze de verantwoordelijkheid om tot een soepele integratie te komen, inclusief de infrastructuur daaromheen. Alles wat jij doet eindigt in een resultaat waar mensen direct baat bij hebben. Daarmee heb jij een grote impact op Zorg en Zekerheid.

Nieuwe technologiën en ideeën adopteren

Bij ons in IT werken betekent ruimte krijgen. Je voelt aan wanneer je creatief om kan gaan met bestaande kaders. Je vindt het leuk om zelf invulling te geven aan jouw functie. Je kiest werkwijzen uit die bij dát moment en díé vraagstukken passen. Door te blijven innoveren en uitproberen faciliteer jij je collega’s en kunnen zij sneller en makkelijker werken. En daarmee zijn onze verzekerden dan ook weer geholpen. 

Door onze compactheid, schakelen we makkelijk onderling. Toestemming vragen aan 30 personen vinden wij onnodig. Slimmer werken in plaats van harder, daar worden we blij van! En met die extra tijd kan je weer andere taken oppakken of een collega helpen. Wil je weten in welke functies jij impact maakt? 

Laat mij de vacatures zien