Data & Analytics

Allerlei vraagstukken met het concrete antwoord verbinden. Met data als lijm en analyses als uitgangspunt. Bijvoorbeeld om het beleid een nóg betere invulling te geven. Daar ligt de focus bij Data en Analytics binnen Zorg en Zekerheid. Samen zorgen we ervoor dat de zorg in onze kernregio betaalbaar, toegankelijk en van hoge kwaliteit is.

Rijkdom aan data

Om de juiste zorg in te kopen en nieuwe verzekerden aan te trekken heb je inzicht nodig. Daar komt Data en Analytics in beeld. Hier liggen bergen aan informatie tot je beschikking. Om zo’n berg te beklimmen heb je de nieuwste tools nodig. Denk aan Tableau of R. Ook werk je samen met je collega’s in de cloud om alles overzichtelijk te houden. Hier vind je bijvoorbeeld data voor cliënten, zorgrelaties, collectiviteiten en onze honderden miljoenen declaraties. Vanuit jouw specialisme benut je de volle potentie die al deze data van Zorg en Zekerheid te bieden hebben. Met succes!

 

“We bundelen onze kennis door veel samen te werken. Ook kijken we buiten onze eigen werkzaamheden naar kansen die onze business naar een hoger niveau tillen. Er valt genoeg van elkaar te leren.”

Rob van der Blom, Manager Kenniscentrum

Meer dan werken met cijfers

Leer de zorgverzekeringsbranche van binnenuit kennen. Pas al die kennis weer toe om een nieuw pad uit te stippelen dat Zorg en Zekerheid verder brengt. Plus jouw carrière! Daar heb je je collega’s voor nodig. En zij jou. Samen werk je aan complexe, strategische, procesmatige of verantwoordingsvraagstukken. En dat doe je vanuit een:

  • datagedreven en ondernemende mindset. Je stelt zelf prioriteiten en beheert je eigen agenda.
  • agile werkwijze. Je werkt in projecten samen met het Kenniscentrum, Datacentrum en collega’s uit de business.
  • positie waar je op het snijvlak van zorginkoop, commercie en finance werkt. Met de nieuwste technologieën en tools uiteraard.

Hoe geautomatiseerd onze dataprocessen ook zijn, het blijft mensenwerk. En data bieden ontelbare mogelijkheden om de zorg verder te verbeteren. Kortom, jouw werk doet ertoe. Ontdek welke vacatures er nu voor je klaarliggen.

Laat mij de vacatures zien