Commercie

Marketing draait om behoeften en wensen van klanten en zorgt dat de dienstverlening en producten hieraan voldoen. Ook het gebruiksgemak van onze website en uiteraard onze app is daarbij van belang. Het team bestaat uit 13 marketingspecialisten. De 9 collega’s van verkoop leggen de nadruk op het aantrekken en behouden van onze (groot) zakelijke klanten.  

Ik werk sinds januari 2005 bij Zorg en Zekerheid en heb in deze periode enorm veel geleerd in verschillende functies en rollen. Deze werkgever stimuleert je om door te groeien. Trots ben ik op mijn bijdrage aan de ontwikkeling van de onlinedienstverlening. De meeste van onze klanten geven de voorkeur aan het online regelen van hun verzekeringszaken. En daar hebben we een mooie stappen in gemaakt. Of het nu gaat om het indienen van een declaratie, het vinden van een vergoeding of doorgeven van een wijziging, bijna alles gebeurt online.”

Nanda van Esdonk, Strategisch Marketeer

Contactcenter en afdeling Communicatie

Het Contact Center is het dynamische hart van de afdeling Commercie. “Ik ben hier begonnen en heb veel geleerd over onze klanten en hun hun behoeften. Die kennis neem ik nu mee naar de afdeling Communicatie. En het bijzondere is ook dat in het laatste kwartaal van elk jaar het Contact Center team van 60 verdubbelt. Wat een dynamiek.” 

 Kelly van Stijn, communicatieadviseur 

 

Samenwerking

Vertegenwoordigers vanuit de teams van Commercie spreken elkaar elke donderdag in de weekbijeenkomst. Daarnaast werken de collega’s uit verschillende teams in projecten samen. Ieder vanuit eigen expertise. Samen weten we meer. Iedereen binnen Commercie heeft de mentaliteit van schouders eronder en het samen doen en oplossen. Op kantoor zitten de Communicatie, Verkoop en Marketing meestal op de 4e etage. Het Contact Center zit een verdieping lager. 

Het gevoel is goed

De vrijheid om je eigen ideeën in te brengen tot de positieve werksfeer en fijne manier van samenwerken. Het zijn 3 voorbeelden die de werksfeer en het goede gevoel typeren. Ook betekent werken bij Zorg en Zekerheid in Commercie dat je toewerkt naar een doel. Plus bijdraagt aan betere zorg voor de verzekerden en de gezondheidszorg in het algemeen. Die rol van betekenis maakt dat de werknemers op de afdeling Commercie trots zijn op hun werk.   

Prachtige, gezonde werkomgeving

Bossen, rivieren en groene eilanden gevuld met kleurrijke bloemen en planten. Vaak bevolkt met koeien en schapen en in het voorjaar prachtige tulpenvelden. Een gebied dat zich uitstrekt over de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Waar je ook woont. Vanuit de thuisbasis in Leiden is deze zorgverzekeraar al 200 jaar thuis in jouw buurt. In het Groene Hart voor de beste zorg, dichtbij als het kan.  

Enkele samenwerkingsinitiatieven. Misschien ken je ons van:  

  • Zorg en Zekerheid Circuit, een serie hardloopwedstrijden in onze regio 
  • JOGG Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst 
  • Fietsmaatjes