“Persoonlijke ontwikkeling is voor mij heel belangrijk, Zorg en Zekerheid biedt mij hierin eindeloos veel mogelijkheden.”

"Laurens werkte al een tijd bij dezelfde werkgever in een financiële functie en zocht naar meer uitdaging. Dus besloot hij op zoek te gaan naar een nieuwe baan met meer oog op de toekomst. Zo kwam hij bij Zorg en Zekerheid de functie van Financieel Medewerker tegen. Laurens besloot direct te solliciteren. “Eigenlijk had ik vanaf het eerste moment een goed gevoel bij de organisatie en bij de functie.”

Een warm en fijn gevoel

“Ik heb een functie met veel doorgroeimogelijkheden en krijg persoonlijke begeleiding. Daarom ben ik blij dat ik deze stap toen heb gezet.” Toen ik bij Zorg en Zekerheid begon, wist ik dat het een grote organisatie was. Ik had verwacht dat dit een hele verandering voor me zou zijn, omdat ik een kleiner bedrijf verliet. Toch voelde het niet als een grote organisatie. Ik kreeg gelijk een warm, persoonlijk en professioneel gevoel. En dat terwijl ik midden in de coronaperiode overstapte en we nog vooral vanuit huis moesten werken. Maar ik heb de aansluiting gevonden. Want ik kreeg verschillende belletjes van managers die vroegen hoe het met me ging. Ook de persoonlijke attenties die zijn opgestuurd hebben daaraan bijgedragen. Ja iedereen hier is oprecht betrokken en helpt je waar nodig.” 

Samen het team opgebouwd

“Ik houd me bezig met kwartaalafsluitingen, de verantwoording daarvan, betalingen en het beantwoorden van klantvragen. Trots, dat ben ik. Want we hebben mooie stappen gezet om de organisatieprocessen binnen het team te verbeteren. Toen ik begon waren er zo’n 1400 klantvragen te behandelen. Er was een achterstand ontstaan door de drukte. Onze reactietijd was daarom ook wat langer. We hebben met het hele team hard gewerkt om dit te verhelpen, zodat we onze klanten snel en goed te woord kunnen staan. Toen ik vanmorgen mijn computer opstartte, waren er 6 openstaande klantvragen. Een grote verbetering dus!” 

“Door de opleidingsmogelijkheden bij Zorg en Zekerheid ben ik Financieel Specialist geworden.” 

Ontwikkeling en werk met zingeving

“Nu ik een tijdje bij Zorg en Zekerheid werk, vind ik het mooi dat ik op mijn eigen manier een steentje kan bijdragen aan de zorgsector. Zo ben ik bezig met het behalen van mijn associate degree Financieel Management. Deze studie is mij vanuit Zorg en Zekerheid aangeboden. Ik ga nu één dag per week naar school. Hier leer ik dingen die ik gelijk kan toepassen in mijn werk. Dolblij ben ik ook met mijn promotie. Per 1 februari start ik als Financieel Specialist in het team Financial Control & Report. Er kwam intern een functie vrij waarvoor ik ben gevraagd. In mijn nieuwe baan ga ik me bezighouden met het testen van functionaliteiten in de nieuwe release Open Zorg. En andere taken als de controle van het kwartaalwerk, jaarwerk en de begroting.  De verdieping in mijn werk waar ik veel zin in heb.” 

Op naar een mooie toekomst

“Ik zie mijn toekomst bij Zorg en Zekerheid heel zonnig in. Ik hoop me nog meer te kunnen ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. De baan met toekomstperspectief die ik zocht heb ik gevonden bij Zorg en Zekerheid. Ik kan hier nog jaren vooruit en verder groeien.”