Zo ziet mijn dag eruit

06:30 uur

Ik werk twee dagen per week op kantoor en dan gaat mijn wekker om 06:30 uur. Ik ben écht een ochtendmens, dus dat is voor mij geen probleem! Na een lekker ontbijt neem ik de trein vanuit Amsterdam naar Leiden, waarna ik een bus of de OV-fiets pak om bij het kantoor van Zorg en Zekerheid aan te komen. Meestal kom ik rond 08:00 uur aan op kantoor. 

08:00 uur

Bij aankomst op kantoor zoek ik een fijn plekje uit. Op het kantoor zijn er flexplekken, wat betekent dat je overal kunt zitten waar je wilt. Toch moet ik toegeven dat ik vaak naar hetzelfde bureau toeloop op de derde verdieping, waar meestal ook mijn collega’s van mijn team naartoe komen. Flexplekken zorgen er wel voor dat ik ook meer contact heb met collega’s buiten mijn team en dat vind ik leuk! Ik start mijn laptop op en zorg dat ik deze aansluit aan twee grote schermen. Ik lees mijn mail door en daarna ga ik aan de slag met mijn afstudeeropdracht, waarbij ik de feedback die ik gekregen heb op mijn scriptie van mijn begeleider bij Zorg en Zekerheid verwerk.  

10:00 uur

Om 10:00 uur beginnen vaak de eerste meetings van de dag. Elke maandag hebben we teamoverleg, waarbij ieder een update geeft over wat hij/zij de afgelopen week heeft gedaan en de komende week van plan is om te doen. Daarnaast is er ruimte voor agendapunten en vragen. Na het teamoverleg ga ik weer aan de slag met mijn eigen afstudeeropdracht. Ik ga aan de slag met de data, waarbij ik werk in Excel en R-Studio. Ik merk dat ik hierbij wat hulp nodig heb en plan een afspraak in later deze middag met een data-analist die mij mogelijk goed kan helpen.

12:00 uur

Tijd om te lunchen! Met het team lopen we gezamenlijk naar de kantine op de begane grond of als het mooi weer is, lunchen we buiten aan picknicktafels. Stiekem heb ik van tevoren al even het weekmenu gecheckt, zodat ik weet wat voor lekkers ik kan verwachten. Donderdag is mijn favoriete dag om te lunchen op kantoor, omdat ze dan vaak visgerechten hebben, zoals kibbeling of visfrietjes.

15:00 uur

Na de lunch ga ik verder aan de slag met de data en bereid ik me voor op de afspraak van vanmiddag met een data-analist om 15:00 uur. Tijdens de afspraak met een data-analist bespreek ik waar ik specifiek tegenaan loop met de data-analyse. Samen komen we tot een oplossing. Ik ben blij, want ik kan weer verder met mijn afstudeeropdracht!

17:00 uur

Uiterlijk 17:00 uur is het tijd om naar huis te gaan, het was weer een leerzame dag. Ik zeg mijn collega’s gedag en morgen werk ik vanuit huis. ​​​​​​​

Solliciteer hier voor een stageplek!