Zo ziet mijn dag eruit

07:00 uur

Mijn dag start om 07:00 uur met de wekker, dan ga ik uit bed en volg ik mijn ochtendroutine. Na het ontbijt pak ik al mijn spullen en stap ik op mijn scooter naar Zorg en Zekerheid toe! Ik zorg ervoor dat ik rond 08:15 uur op kantoor ben. Dan kan ik rustig de tijd nemen om op te starten en een praatje te maken met mijn collega’s voordat ik aan het werk ga.  

09:00 uur

Elke dinsdag heb ik om 09:00 uur overleg met mijn collega’s van het recruitment team. Wij bespreken dan de nieuwe ontwikkelingen die er spelen en de belangrijke zaken waar wij mee bezig zijn. Het is fijn om samen te werken met mijn collega’s. Mijn zienswijze wordt gewaardeerd en ik draag echt bij aan het team. Na het overleg ga ik weer verder met mijn werkzaamheden. Dit betreft alles m.b.t. werving & selectie. Als voorbeeld: ik beoordeel kandidaten, nodig hen uit voor gesprekken en schrijf vacatureteksten. Ik vind het erg leuk om in contact te zijn met de kandidaten en wat voor hun te betekenen. Je volgt het hele proces, dat is er zo leuk aan! Naast deze werkzaamheden ben ik ook bezig met andere projecten. Dat is het mooie van Zorg en Zekerheid. Je krijgt echt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en uit te zoeken op welk gebied je nog wat wil leren. 

12:30 uur

De ochtend is weer voorbijgevlogen, het is tijd om te gaan lunchen. Samen met mijn collega’s gaan wij naar het bedrijfsrestaurant toe. Graag neem ik altijd een lekker soepje voor bij de lunch. Toch even iets extra’s erbij voor naast mijn brood. Wanneer het lekker weer is gaan wij buiten zitten in de tuin aan de picknick tafel. Dan genieten wij van het mooie weer.  

15:00 uur

Na de lunch ga ik weer aan het werk. Ik houd mijn agenda goed in de gaten zodat ik mijn gemaakte planning volg. Ik bereid mij voor op eventuele afspraken en ik haal nog even een kopje thee of koffie voor mij en mijn collega’s tijdens het werk. Naast mijn reguliere werkzaamheden krijg ik ook de vrijheid om aan mijn opdrachten vanuit school te werken. Dat is erg fijn! 

17:00 uur

De dag zit er weer op. Het is een goede dag geweest waarin ik veel heb geleerd en gedaan. Ik zeg gedag tegen mijn collega’s, tot morgen! 

Solliciteer hier voor een stageplek!