Mijn ervaring

Ik zal mij even voorstellen! Ik ben Priya Gharbaran, 24 jaar, en ik kom uit Den Haag. Onlangs ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar ik de masteropleiding Management, Policy Analysis and Entrepreneurship heb gevolgd. De master is heel erg breed, wat mij de mogelijkheid geeft om verschillende kanten op te gaan. Nadat ik was afgestudeerd wist ik niet helemaal precies wat ik wilde gaan doen. 

De werkervaringsplek bij Zorg en Zekerheid is voor mij een uitgelezen kans om uit te vinden welke functies mij wel en niet aanspreken. Zorg en Zekerheid brengt namelijk professionals met verschillende achtergronden samen, zoals gezondheidszorg, beleid, financiën en IT. De werkervaringsplek duurt zes maanden, waarin ik verschillende afdelingen kan verkennen en kan proeven van de verschillende functies. Naast de waardevolle ervaring die ik opdoe, krijg ik ook de kans om collega's van andere afdelingen te leren kennen. 

Ik werk nu inmiddels drie maanden als onderzoeker op een werkervaringsplek bij Zorg en Zekerheid in het team Materiële en Kwaliteitscontrole. Onze belangrijkste taak is om te onderzoeken of de zorg die bij Zorg en Zekerheid is gedeclareerd daadwerkelijk is geleverd en gepast is geweest. Deze functie is een geweldige kans voor mij om praktijkervaring op te doen terwijl ik ook deelneem aan verschillende trainingen. 

Wat ik erg waardeer aan Zorg en Zekerheid is de focus op een goede werk-privé balans. Ik werk van maandag tot en met donderdag, waarin ik de flexibiliteit heb om thuis te werken. Tot nu toe zijn mijn eerste indrukken alleen maar positief: een warm welkom, vriendelijke collega's en een prettige werkomgeving! 

Dit is mijn ontdekkingsreis tot nu toe. Ik ben benieuwd waar deze reis mij brengt!