Zo ziet mijn dag eruit

06:15 uur

Mijn dag start om 06:15 met de wekker. Ik pak mijn tas in, volg mijn ochtendroutine en eet rustig mijn ontbijt op. Daarna stap ik op de fiets naar het treinstation. Vanuit daar neem ik de trein naar Leiden en stap ik in op de bus naar Zorg en Zekerheid. Ik ben in totaal een uur onderweg, maar vind dat het zeker waard! Ik ben rond 8:30 op kantoor. Ik zoek een plekje en maak nog een praatje met mijn collega’s voordat ik aan de slag ga.

09:00 uur 

Elke dinsdag om 9.00 start er een overleg met mij en mijn collega’s van het recruitment team. Hierin bespreken wij de ontwikkelingen die spelen. Het is leerzaam om te zien waar mijn collega’s zich mee bezig houden. Mijn inzet en mening wordt gewaardeerd en ik maak ook echt deel uit van het team. Na het overleg pak ik mijn taken verder op. Dit betreft alles m.b.t werving & selectie. Ik beoordeel kandidaten, nodig hen uit voor gesprekken en voer de evaluatie in dienstgesprekken. Het mooi om het enthousiasme van de kandidaten aan de telefoon te horen en iets voor hun te kunnen betekenen. Je krijgt het proces van begin tot eind mee! Daarnaast krijg je de kans om bij Zorg en Zekerheid overal bij aan te sluiten en mee te kijken op basis van jou interesses. Jezelf ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak staat hoog in het vaandel!

12:30 uur

Voor je het weet is het alweer tijd om te lunchen. Ik ga graag in de middag een stukje wandelen met mijn collega’s, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om lekker te lunchen in het bedrijfsrestaurant. In het bedrijfsrestaurant is volop keuze! En er is altijd wel iemand die met je mee gaat.

15:00 uur

Na de lunch is het weer tijd om aan het werk te gaan. Ik houd mijn planning goed bij om zo op schema te blijven. Ik bereid ik mij voor op eventuele gesprekken of vergaderingen. Zo nu en dan haal ik tussen het werk door een kopje koffie of thee om niet de hele dag achter mijn bureau te zitten en even een praatje te kunnen maken met mijn collega’s. Daarnaast krijg ik de vrijheid om aan mijn schoolopdrachten te werken. Super fijn!

17:00 uur

De dag is voorbijgevlogen. Ik heb vandaag weer veel mogen zien en doen. Ik zeg gedag tegen mijn collega’s en ga met een goed gevoel naar huis!