Stages

Groei in je vak. Ontdek je talenten! En voel je thuis bij Zorg en Zekerheid

Bij Zorg en Zekerheid hebben we een actief stagebeleid. Bij ons kun je breed ervaring opdoen en direct je kennis toepassen! Wij hebben stage- en afstudeermogelijkheden voor mbo-, hbo- en academische studenten.

Meewerk- of afstudeerstage

De hele dag door koffie halen? Je hebt wel wat beters te doen. Want ook jouw werk doet ertoe. En jouw mening is nét zo belangrijk als die van alle andere collega’s. Sterker nog, we zien je als onze collega. Deel vooral jouw visie. Waar jij van ons leert, leren wij net zoveel van jou. Graag zelfs!

Wat kun je van ons verwachten?

Wij garanderen je een leuke en leerzame stageplek! Wij bieden je de mogelijkheid om relevante ervaring op te doen in een uitdagende stageomgeving. Bij ons ben je geen stagiair, maar een volwaardig teamlid. Dat betekent dat je veel vrijheid krijgt en er genoeg ruimte is voor jouw eigen initiatief. Wij worden graag verrast door jouw frisse blik! Je krijgt een rol in een informele organisatie, waarbij je werkt in een open en ontspannen sfeer met korte lijnen.  

Wij verzekeren jou goede begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals en er zijn altijd collega’s waar je op terug kunt vallen. Uiteraard is er ruimte voor het maken van een opdracht. We denken hier graag over mee!  

Uiteraard krijg je een aantrekkelijke stagevergoeding!  

Enthousiast geworden over een stage bij Zorg en Zekerheid?

Solliciteer zelf via deze knop!

Of lees hier de stageverhalen van:

Ilse Bakker
"Samen komen we tot een oplossing"
Anouk de Fouw
''Het hele team staat voor je klaar''